tiistai 12. huhtikuuta 2011

Suomen kuuluisin reklamaatiopäällikkö

Onneksi olkoon verkkokauppa.com, teillä taitaa olla Suomen kuuluisimmat reklamaatiopäälliköt palveluksessanne.

Tilastot kertovat, että googlen top10 haulla tulette aika hyvin edustetuksi sanalla "reklamaatiopäällikkö", tarkalleen 9/10 hakutuloksista osoittaa firmaanne. Huvittavinta on se, että hakusanalla "verkkokauppa.com" vain 8/10 tuloksista löytää teitä käsitteleviin kohteisiin.

Onkohan tittelinne jo yritykseenne useasti yhdistettävä asia, koska huhtikuun vaihteesta alkaen reklamaatiopäällikkö -hakusanalla sisääntulijoiden ryntäys on näkynyt huomionarvoisena piikkinä.

Sitten annetaan vapaasti käyttöönne pieni vinkki, teettäkääpäs Kiinassa verkkopoika -maskottinne rinnalle reklamaatiopoika -maskottia. Näitä voisitte jakaa kuluttajille ihan ilmaiseksi ns. lohdutuspalkintona tapauksissa, joissa tuttuun tapaanne hoidatte asiat "kuntoon".

Tämä lahja voisi todella yllättää saajansa, ei välttämättä laula iloista lauluanne, mutta uskon kyllä, että reklamaatio-osastonne keksii sopivan lakipykäläbiisin tilalle, mielikuvitusta ei ole näyttänyt puuttuvan ennenkään. Kyllähän Suomen kuuluisimmat reklamaatiopäällikötkin maskottinsa ansaitsevat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti