perjantai 9. joulukuuta 2011

Videota jätkäsaaresta

Youtube:en oli pari päivää sitten laitettu videota vk:n uudesta "myymälästä", kannattaisikohan tehdä asialle jotain?

http://www.youtube.com/watch?v=rGb3sHP_xqE

1 kommentti:

  1. Videossa ainakin oli selvää, ettei tuota paljon mainostettua ja hypetettyä "kioskia" helpolla löydä ainakaan hämärän laskeuduttua.

    Olisi kiintoisa tietää, ketä verkkis nykypäivänä sijaintinsa puolesta loppujen lopuksi enää palvelee, niitä, jotka tulevat Viron lautalta, niitä, jotka rakentavat Jätkäsaarta vai niitä kaukaisen tulevaisuuden asiakkaita, jotka muuttavat vuonna 202x Jätkäsaareen ylihintaisiin asuntoihinsa?

    Kerran tein sen virheen, että autolla sinne menin hakemaan tilaamaani osaa, joka oli noudettavissa. Luulin, että homma on yhtä helppoa, kuin Ruoholahdessa aikoinaan. Väärin meni.

    Ensin paikalle ei meinannut päästä, kun rakennustyömaa oli täynnä kieltomerkkejä. Päädyin Länsisataman terminaaliin. Lopulta löysin toisella yrittämällä tienpätkän, joka johdatti alueelta ulos. En tiedä millä vaistolla osuin oikealle perunapellolle mutta pääsin verkkiksen talon edustalle. Parkkitilaa oli jostain syystä loputtoman tuntuisesti - en vissiin ollut ainoa, joka oli eksynyt ko. puljun halliin ihan vahingossa.

    Sain jonottaa puoli tuntia, että sain tavarani ja sitten alkoikin ajo takaisin kotiin. Poistuessani ulospäin onnistuin eksyttämään itseni toistamiseen ja löysin itseni jostain syystä Jätkäsaaren paloaseman nurkalta. Sieltä sitten vissiin paloautolle tehtyä reittiä pitkin onnistuin löytämään risteyksen, josta pääsin alueelta ulos.

    Minua ei siellä henkilökohtaisesti näy enää koskaan.

    VastaaPoista