sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

S-ryhmä ja reklamaation kulku

Tuossa aikaisemmin oli juttua SOK:n "moka"-tapauksesta ja pohdin että tarvitsevatkohan he reklamaatiopäälliköitä. No nyt asia on tullut sitten testattua, heillä ei ole reklamaatiopäällikköä palveluksessa polkemassa asiakkaan oikeuksia vaan yrityksen johto on älynnyt palkata reklamaatioita hoitamaan ihmisen (tai ihmisiä) tittelillä "palvelupäällikkö".

Tein reklamaation ko. ketjun internetsivujen lomakkeen kautta viime perjantaina, vastauksen sain jo tänään sunnuntaina alle kaksi vuorokautta palautteen jättämisestä. Mielestäni kyseinen palvelupäällikkö on tittelinsä ansainnut, hän hoiti tapauksen epäkohdan kuntoon, pahoitteli suuresti tapahtunutta reklamaation aihetta ja kertoi että annettu palaute on arvokas, josta he ottavat opikseen.

Koko tapahtumasta jäi hyvä maku, mielestäni asia hoidettiin poikkeuksellisen nopeasti ja vielä pyhäpäivänä. Itselläni ei jäänyt mitään epäselvää, ettenkö käyttäisi heidän palvelujaan jatkossa ja voisi suositella niitä muillekkin.

Jotkin yritykset vain ymmärtävät sen, että mitä varten asiakassuhdetta hoidetaan ja mistä se raha loppujen lopuksi tulee yrityksen kassaan.

Tämän vuoksi s-ryhmä ei tarvitse reklamaatiopäälliköitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti